Valamint…

További fontos infok:
PÁLINKA:
Jövő héten főzzük a pálinkát a Telekin, ha minden jól megy. Részletek még kidolgozás alatt (azaz sehol se tartunk), de mindenkinek a segítségére számítunk. Mindenesetre ehhez sem értünk, de megtanuljuk.
Szakértő: Raj Maja, aki az elején betanít minket
Rengeteg a feladat:
– a főzés Kb 3 napig(!) fog tartani, (napi 8 óra, vagy több).
– egész nap őrizni kell 1 olyan embernek, akit Maja betanított + 1 kell egy mesgiach, kósersági felügyelő. (a 2 funkció lehet 1 ember is).
– a főzőt ide kell szállítani Pákozdról és kóserolni, aztán meg vissza
– a pálinkát meg kell inni
KÖNYV PÁLYÁZAT:
Tegnap leadtuk a fotóalbumhoz a második pályázatot (6 perccel a posta zárása előtt) Ha lesz pénz, lesz album. Ha nem lesz pénz akkor is lesz album, csak nem tudjuk hogy. (Tegyük hozzá: ha lesz pénz, akkor sem tudjuk, hogy lesz album, mert ehhez sem értünk :)

Ja, és a nyomdászról, aki a nyomdai munkákat szokta nekünk csinálni, kiderült, hogy amúgy szobrász és szeretne segíteni festőhengert faragni, amikor oda kerül a sor.

MÁSODIK FELÚJÍTOTT TÓRA
Kész van, hétfőn megyünk érte Csehországba, mert oda hozza Micha. Ja és hiányzik még egy csomó (180e) a pénzből.
SÓLET
Holnaptól megint van sólet, vége a macesz-hétnek.
ÉS mindenki jöjjön SZOMBATON, (az hogy dolgozik, vagy külföldön van, vagy meghalt nem jó ürügy, találatokj ki jobbat) mert különben hiába a rács,  a pálinka, a könyv, a festőhenger, az új tóra és a sólet, bezár és múzeum lesz Juci bácsi boltja!
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Comments Closed